Kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan yhdessä sopiva opetus­kokonaisuus
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ranskan yksityisopetus juuri sinulle suunniteltuna

Tarvitsetko työssäsi ranskan kieltä? Onko aiemmista opinnoistasi jo jonkin aikaa ja tarvitsisit työssäsi ranskan kielitaitoa? Me suunnittelemme ranskan yksityisopetuksen toiveidesi mukaan.

Edellytetäänkö töissäsi sujuvaa kielitaitoa, mutta tuntuu, että taitosi eivät riitä? Valmistaudutko tärkeään kokoukseen tai seminaariin, ja haluat olla vakuuttava? Haluatko hoitaa ainakin small talkin ranskaksi? Tarvitsetko rohkeutta kommunikoida ranskaksi erilaisissa tilanteissa?

Meiltä saat opetusta ja koulutusta suunniteltuna juuri sinun kielitaitotarpeisiisi. Kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi ja suunnitellaan, millainen toteutus olisi sinulle paras.

Suunnitellaan sopiva ranskan yksityisopetus

Kun tiedämme tarpeesi ja kielitaitotasosi, suunnittelemme ranskan yksityisopetuksen toiveidesi mukaisesti siten, että saavutat tavoitteesi. Toteutus voi olla joko lyhyt ja intensiivinen muutaman kerran sparraus tai pitempikestoinen valmennus.

Esimerkkejä toteutuksista

Varmuutta ja vakuuttavuutta
esim. 3 x 2,5 h (esim. valmistautuminen työhaastatteluun, esityksen harjoittelu ja sisällön viilaus)

Joustava etävalmennus (Teamsilla tai Zoomilla)
esim. 10 x 1 h (yhteys kouluttajaan esim. kotoa tai työmatkalta)

Kielitaidon aktivointi
esim. 10 x 1,5 h (kielitaidon aktivointi ja täsmäoppia omaan tarpeeseen)

Kielitaito uudelle tasolle
esim. 20 x 1,5 h (kielitaito tarvittavalle tasolle)

Kurssin toteutus, kesto ja aikataulu suunnitellaan tarpeidesi mukaan!

Pätevät ja mukavat ranskan kielikouluttajat

Oppijoina olemme erilaisia – toinen haluaa edetä rauhallisesti ja systemaattisesti ja tarvittaessa kysyä tarkennusta suomeksi, kun toiselle haastava kouluttaja inspiroi ja aktivoi. Kouluttajamme ovat päteviä ja kokeneita kielikoulutuksen ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus aikuisopiskelijoista.

Ranskan yksityisopetus suunnitellaan sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Kouluttajaksi valitsemme sinulle sopivan laajasta kielikouluttajaverkostostamme.

”Olisipa kielikoulutus aina ollut tällaista!”

Ranskan yksityisopetus suunnitellaan siten, että harjoittelet juuri sinulle olennaisia asioita, ja sanasto ja fraasit ovat omalta alaltasi. Tapaamisissa sinä harjoittelet aktiivisesti ja saat kannustavaa palautetta. Kurssimateriaali suunnitellaan sinulle, ja voit tuoda halutessasi omaa materiaaliasi käsiteltäväksi kurssilla. Saat tunnukset sähköiseen kurssiportaaliin, johon tallennetaan sähköistä materiaalia.

Kouluttaja antaa vinkkejä itseopiskeluun ja kielitaidon ylläpitoon. Itseopiskelun ja kotitehtävien määrän päätät itse sen mukaan mitkä ovat tavoitteesi ja mahdollisuutesi täydentää oppimista varsinaisen kurssin ulkopuolella. Opiskelu yksityisopettajan kanssa on tuloksellista ja tehokasta, mutta myös rentoa ja mukavaa.

Motivoimme sinut käyttämään kieltä rohkeammin ja motivaatiosi kehittää kielitaitoasi jatkuu koulutuksen päätyttyä.

Saamme usein palautetta opiskelijoiltamme: ”olisipa kielikoulutus aina ollut tällaista!”

Annamme tyytyväisyystakuun

Meille on tärkeintä, että olet tyytyväinen valmennukseemme. Optimin oma yhteyshenkilösi huolehtii kurssijärjestelyistäsi ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Meillä on lukuisia tyytyväisiä yksityisopiskelijoita, joille olemme räätälöineet ranskan yksityisopetusta täsmätarpeisiin.

Kurssin jälkeen käytät ranskan kieltä rohkeammin ja olet varmempi kommunikoimaan ranskaksi.

Voit aloittaa myös nopealla aikataululla

Tiedämme, että tarve kielitaidon kehittämiseen saattaa toisinaan tulla nopeasti. Järjestämmekin ranskan yksityisopetuksen halutessasi myös nopealla aikataululla. Aikataulu suunnitellaan toiveidesi mukaan.

Kurssillamme saat uudenlaista varmuutta kommunikoida vieraalla kielellä– rohkeutta puhua ranskaa erilaisissa tilanteissa tai hiottua tekstit tyyliltään sopiviksi. Optimin viihtyisät koulutustilat Ullanlinnassa ovat käytössäsi tai tapaamiset voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai muussa sovitussa paikassa esim. café au laitia ja macarons leivoksia nauttien.

Onko kielen opiskelu sinulle ajankohtaista?

Kielivalikoimaamme kuuluvat yleisimmät kielet englanti, ruotsi, ranska, saksa ja venäjä, mutta myös eksoottisia kieliä arabiasta urduun.

Aloitetaan koulutuksen suunnittelu joko puhelimitse 040 350 6740, sähköpostitse optimi@optimitraining.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä