Kursseja ammatillisen kielen hallintaan
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kielikursseja työelämään

Kielitaito on osa ammattitaitoa, jota on hyvä pitää yllä ja kehittää vastaamaan työnkuvan tarpeita. Kun kielitaito on hyvällä tasolla ei se kuormita eikä stressaa, vaan työtehtävät sujuvat ja vuorovaikutus on toimivaa.

Eri kielten osaamisen lisäksi tarvitaan myös vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kulttuurien tuntemusta. Työyhteisöt ovat monikulttuurillisia ja usein organisaatioiden työkielenä on englanti ja kokoukset pidetään ja raportointi tehdään englanniksi. Ruotsin kielen merkitys on kasvanut viime vuosina ja varsinkin asiakaspalvelun tulee olla sujuvaa ruotsiksi. Tarve viestiä asiaan sopivalla tyylillä kirjallisesti suomeksi on lisääntynyt – ensivaikutelma tehdään nykyään usein sähköpostiviestillä. Myyntityö asiakkaan kohdekielellä, on se sitten esim. saksa, ranska, espanja tai venäjä, ja maan kulttuurin tuntemus on selvä kilpailuetu.

Suunnittelemme kursseja ammatillisen kielen hallintaan, olipa tarpeena valmentautuminen kansainvälisiä neuvottelutilanteita varten, sujuva asiakaspalvelu ruotsiksi, suomen alkeiskurssi, suomen kielenhuolto tai räätälöity yksityisopetus, me räätälöimme kurssikokonaisuudet sopiviksi erilaisiin työelämän tarpeisiin.

Esimerkkejä työelämän kielikursseistamme

  • Uralla eteenpäin (CV, LinkedIn-profiili, Valmistautuminen työhaastatteluun, kielitaidon Brush Up, kielitaito uudelle tasolle)
  • Suomen kielenhuolto
  • Etäkokoukset, Remote International Meetings
  • Assistentin Englanti
  • Asiantuntijan Englanti
  • Asiakaspalvelu Customer Service
  • Kundservice på Svenska
  • Asiakaspalvelu suomeksi

Asiakkaiden palautetta kielikursseitamme

Optimi Training Oy:n korkealaatuiset kielikoulutukset vaativien asiantuntijoiden erityisaihealueiden teemoihin ovat olleet erinomaisia. Kursseille osallistuneet asiantuntijat ovat kiitelleet kouluttajien laajaa osaamista heidän omilta asiantuntija-alueeltaan sekä yksilöiden henkilökohtaiset tarpeet huomioivaa tapaa kouluttaa.

Yrityksemme erikoisala on otettu hienosti huomioon, ja todella tuntuu, että kielitaito lisääntyy kohisten viikko viikolta.

Valmennus oli juuri omiin tarpeisiini räätälöity, kuten sovimmekin! Olin hyvin tyytyväinen kouluttajan taustaan johtamiseen liittyen. Tämä mahdollisti ammattisanaston tarkastamisen presentaatiooni. Antoisinta olivat oma nopea kehittyminen ? ja hyvät keskustelut minulle tarkoituksenmukaisten teemojen ja sanaston ympärillä. Kouluttajan kannustava ote oli tärkeässä roolissa oman itseluottamuksen kasvattamisessa. Itselleni oli hyvä, että tapaamiset olivat pidempiä (2-3h) ja tapaamisväli lyhyt. Intensiteetti mahdollisti kielellisen ylläpidon paremmin kuin esim. 1h/vko pidemmän ajan jakson kuluessa. Mielelläni suosittelen Optimia ja kouluttajaanne.

Ria

Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava koulutus

Tarjoamamme työelämän kielikoulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeisiin. Kerro lisää tarpeesta, niin suunnitellaan antoisa kurssi joko yksityisopiskeluna tai yritykselle. Aloitetaan koulutuksen suunnittelu joko puhelimitse 040 350 6740040 7441 797 sähköpostitse optimi@optimitraining.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä