Kielikoulutus suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden mukaan
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kielikoulutus yksilöllisiin tarpeisiin

Meillä jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa perusteellisella tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella, jotta tiedämme, millaisia toiveita osallistujilla kielikurssia kohtaan on. Tavoitteesta riippuen suunnittelemme kielikurssin keston ja toteutuksen; kurssi voi olla lyhyt ja intensiivinen tai pitempikestoinen. Teemme räätälöidyn ehdotuksen kielikoulutuksesta, jotta tavoitteet saavutetaan.

Kattavaan kouluttajaverkostoomme kuuluu yhteensä noin sata kielikouluttajaa ja kulttuuriasiantuntijaa, joten erilaisiin tarpeisiin löytyy varmasti sopiva kouluttaja. Järjestämme kielikoulutusta koko Suomessa. Optimilla ja kokeneilla kouluttajillamme on vankka kokemus sekä yritys-, organisaatio- että yksityisasiakkaista. Kielivalikoimaamme kuuluvat englanti, ruotsi, ranska, saksa, venäjä ja suomi, mutta myös harvinaisemmat kielet arabiasta urduun.

Erilaisiin kielikoulutuksiin kuuluvat muun muassa:

 • Yksityisopetus tai pariopetus
 • Yrityskohtaiset ryhmät
 • Yksilöity pienryhmäopetus
 • Tietoiskut
 • Teemaseminaarit
 • Toolkit for specialists / assistants
 • Monimuoto-opetus: mobile training
 • Monimuoto-opetus: writing clinic
 • Virtuaalikoulutus
 • Opiskelu Teams- tai Zoom etäyhteydellä
 • Itseopiskelu verkossa
 • Suomen kieli ja kielenhuolto
 • Finnish for foreigners
 • Kielikurssi ulkomailla

Kysy lisätietoja kielikoulutuksista

Lisäarvoa osaamiseen

Kansainvälisyys on muuttanut työelämää ja monella alalla vaatimukset kielitaidon tasosta ovat kasvaneet. Työssä edellytetään hyviä viestintätaitoja niin kasvokkain kuin sähköpostitse. Korkeatasoinen kielikoulutus auttaa pysymään ajan tasalla oman alan sanastossa ja kommunikoimaan luontevasti yhteistyökumppanien ja kollegoiden kanssa. Kielitaidon kehittämisen lisäksi kursseillamme voidaan keskittyä myös esiintymis- tai keskustelutaitojen harjaannuttamiseen tai kirjalliseen viestintään. Tavoitteena on, että koulutuksemme jälkeen kieltä käytetään huomattavasti rohkeammin ja luontevammin sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kielikoulutus

Kielikoulutus

Asiakkaidemme kokemuksia – miksi valita Optimi Training?

Asiakaskeskeistä yhteistyötä

Asiakkaiden kuuntelu on hieno vahvuusalueenne.

Yhteistyö Optimi Trainingin kanssa on ollut helppoa, vaivatonta ja tuloksekasta.

Me järjestämme täyden palvelun kielikoulutusta: suunnittelemme, tiedotamme, koulutamme ja raportoimme.

Vankka osaaminen eri toimialoilta

Tyytyväisiä asiakkaitamme on mm. seuraavilta aloilta: terveydenhoito, palvelu, vakuutus, pankki, rahoitus, liikenne, kuljetus, energia, ympäristö, rakennus, teollisuus, teknologia, tietoliikenne, kauppa ja kulutustavara.

Optimi on järjestänyt juuri meidän tarpeisiimme suunniteltua kielikoulutusta eri ammattiryhmille. Terveydenhoitajat, fysioterapeutit, hammashoitajat ja -hygienistit sekä palvelusihteerit ovat harjoitelleet kursseilla työtilanteita ruotsiksi ja tehneet oman alan sanastopankkia.

Kokeneet ja pätevät kielikouluttajat

Kouluttaja on äärimmäisen ammattitaitoinen, innostava ja loistava opettaja. Kaiken lisäksi hän on erittäin huumorintajuinen ja opetussessiot kiitävät kuin siivillä.

Meillä on n. 100 kielikouluttajan verkostoympäri Suomen ja erittäin laaja kielivalikoima.

Räätälöidyt kurssisisällöt

Optimi Training Oy:n korkealaatuiset kielikoulutukset vaativien asiantuntijoiden erityisaihealueiden teemoihin ovat olleet erinomaisia. Kursseille osallistuneet asiantuntijat ovat kiitelleet kouluttajien laajaa osaamista heidän omilta asiantuntija-alueeltaan sekä yksilöiden henkilökohtaiset tarpeet huomioivaa tapaa kouluttaa.

Tavoitteena sujuva kielitaito ja tyytyväinen asiakas

Yrityksemme erikoisala on otettu hienosti huomioon, ja todella tuntuu, että kielitaito lisääntyy kohisten viikko viikolta.

Kurssi rohkaisi käyttämään ruotsin kieltä töissä, en enää niin pelkää kun tulee ruotsinkielinen asiakas.

Mielellämme suosittelemme Optimia muillekin yrityksille kielikoulutuskumppaniksi.

Suunnitellaan teille sopivaa kielikoulutusta

Meille tärkeintä on, että kielikoulutus tuottaa tuloksia tehokkaassa, mutta positiivisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tarjoamme yksilöllistä valmennusta, joka lähtee liikkeelle tiimin tavoitteista, mutta myös kurssilaisten henkilökohtaisista kehittämiskohteista. Me palvelemme kaikissa kielikoulutusasioissa kokonaisvaltaisesti ja joustavasti, juuri teidän aikataulujenne ja tarpeidenne mukaan. Yksityisopiskelijat ovat tervetulleita Helsingin Ullanlinnassa sijaitseviin koulutustiloihimme, yritysten ja organisaatioiden ryhmäopetus järjestetään asiakkaan tiloissa. Aloitetaan kurssin suunnittelu joko puhelimitse 040 350 6740040 7441 797 sähköpostitse optimi@optimitraining.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2023 Optimi Training Oy

Kysy meiltä