Koulutuksen lähtökohtana on aina työssä tarvittavat tiedot ja taidot
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Koulutusmuodot ja menetelmät

Sopivat koulutusmuodot ja -menetelmät valitaan osallistujien tason ja tavoitteiden mukaan.

Lähtökohtana on kuitenkin aina työssä tarvittavat tiedot ja taidot. Koulutuksen aikana voidaan käyttää myös erilaisten opetusmenetelmien yhdistelmiä. Käytämme pääasiassa kommunikatiivista menetelmää, jossa opiskeltavia asioita sovelletaan käytäntöön muun muassa simuloimalla erilaisia opiskelijoiden omia työtilanteita.

Mikäli lähiopetus ei ole paras vaihtoehto, kurssi voidaan toteuttaa monimuoto-opiskeluna tai kokonaan etäyhteyden välityksellä.

Itseopiskeluun ja omatoimiseen kielen kehittämiseen soveltuvat itseopiskelukurssit verkossa. Järjestämme kursseja yhteistyössä Promentor Solutions Oy:n kanssa.

Harjoittelet kurssilla käytännönläheisesti omaan toimialaasi ja työtehtäviisi liittyvää sanastoa. Harjoitukset suunnitellaan kielitaitotasosi mukaan. Kouluttaja räätälöi kurssimateriaalin omalle alallesi sopivaksi. Saat kouluttajalta palautetta ja vinkkejä itseopiskeluun ja kielitaiton ylläpitoon.

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä