Asiakkaitamme

Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä, julkishallinnon organisaatiota, pienyrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme on mm. seuraavilta aloilta: terveydenhoito, palvelu, vakuutus, pankki, rahoitus, liikenne, kuljetus, energia, ympäristö, rakennus, teollisuus, teknologia, tietoliikenne, kauppa ja kulutustavara.

Ulkoministeriö

”Optimi Training Oy on järjestänyt ulkoministeriölle kielikoulutusta arabian, espanjan, japanin, kiinan ja portugalin kielissä. Kouluttajia on löytynyt myös eksoottisempiin kieliin kuten esim. urdun ja swahilin opetukseen. Kursseja on järjestetty viikkokursseina, intensiivikursseina ja yksityisopetuksena.” ”Laajat KAVAKU-rekrytoinnin suulliset ja kirjalliset kielitestaukset ja henkilöstön taitotasoarvioinnit Optimi on hoitanut ammattitaidolla.” ”Optimi on hallinnoinut erinomaisesti kaiken kurssihallinnoinnin ja ottanut hienosti huomioon ulkoasianhallinnon ja oppilaiden toiveet. Kielikouluttajien kanssa on räätälöity koulutukset kohderyhmien tarpeisiin sopiviksi ja kouluttajat ovat saaneet oppilailta erittäin hyvää palautetta.”

Tarja Puro, koulutussuunnittelija

Valtioneuvoston kanslia

”Optimi Training on toiminut vuodesta 2015 lähtien valtioneuvoston henkilöstön kielikoulutusten toteuttajana. Optimi on asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani, joka pystyy huomioimaan kielikoulutuksemme tarpeet erinomaisesti. Kouluttajat ovat saaneet hyvää palautetta osallistujilta niin viikkotuntien kuin lyhyempien teemakohtaisten intensiivikurssien osalta.”

Anna-Maija Kostiainen, tiiminvetäjä, osaamisen johtaminen ja kehittäminen

Sitowise

”Yhteistyö Optimi Trainigin kanssa on ollut helppoa, vaivatonta ja tuloksekasta. Ruotsin ja norjan kielikursseillamme kouluttajat ovat luoneet rennon, mutta ammattitaitoisen tunnelman kielten oppimiseen. Mielellämme suosittelemme Optimi Trainingiä muillekin yrityksille.”

Milla Oinonen, HR Business Partner

PTC Services

“Yrityksemme valitsi kilpailutuksen perusteella Optimi Trainingin Oy:n englannin kielikurssin toteuttajaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Yrityksemme erikoisala on otettu hienosti huomioon, ja todella tuntuu, että kielitaito lisääntyy kohisten viikko viikolta. Kouluttaja on äärimmäisen ammattitaitoinen, innostava ja loistava opettaja. Kaiken lisäksi hän on erittäin huumorintajuinen ja opetussessiot kiitävät kuin siivillä.”

Irene Usano

YTHS

”Optimi on järjestänyt juuri meidän tarpeisiimme suunniteltua koulutusta eri ammattiryhmille. Terveydenhoitajat, fysioterapeutit, hammashoitajat ja -hygienistit sekä palvelusihteerit ovat harjoitelleet kursseilla työtilanteita ruotsiksi ja tehneet oman alan sanastopankkia. Opiskelijoiden palautteet kurssista olivat erinomaisia: Kurssi rohkaisi käyttämään ruotsin kieltä töissä, ei enää niin pelkää kun tulee ruotsinkielinen asiakas, vaan ainakin yrittää ensin selvitä ruotsin kielellä. Opettaja oli innostava ja kurssille oli aina kiva tulla. Se muutti omia asenteitani ruotsin kieltä kohtaan ja on saanut minut pälpättämään ruotsia myös työkavereiden kanssa. Se on myös lisännyt rohkeutta palvella ruotsin kielellä potilaita.”

Teija Pietilä, johtava hoitaja

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

”Optimi Trainingin Oy:n korkealaatuiset kielikoulutukset vaativien asiantuntijoiden erityisaihealueiden teemoihin ovat olleet erinomaisia. Kursseille osallistuneet asiantuntijat ovat kiitelleet kouluttajien laajaa osaamista heidän omilta asiantuntija-alueeltaan sekä yksilöiden henkilökohtaiset tarpeet huomioiva tapa kouluttaa. Yhteistyö kanssanne on miellyttävää. Asiakkaiden kuuntelu on hieno vahvuusalueenne.”

Pirjo Pykäläinen

elo  laurea port of helsinki ptc services sitowise teknos tervesytalo thermofisher thl trafiythsUlkoministeriöValtioneuvoston kanslia

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä