Sujuvat viestintätaidot tekevät työarjesta helpompaa
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kielikoulutus yrityksille työelämän tarpeisiin

Kielikoulutus yrityksille antaa valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä. Tuloksellisten kielikurssiemme avulla organisaation viestintä kehittyy uudelle tasolle.

Työelämä on kansainvälistä ja kommunikointi asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja vieraskielisten kollegoiden kanssa on jokapäiväistä. Kielitaitoiset työntekijät tuovat jokaiselle organisaatiolle uskottavuutta. Sujuvat viestintätaidot tekevät työarjesta helpompaa. Yrityksille suunnattu kielikoulutus kehittää juuri omiin työtehtäviin liittyviä kielenkäyttötilanteita, olipa ryhmässä sitten assistentteja, myyntihenkilöstöä, asiantuntijoita tai johtoa.

Oman toimialan sanasto ja fraseologia ovat pääosassa, unohtamatta kuitenkaan small talkia ja kulttuurituntemusta. Optimilla ja kouluttajillamme on vankka kokemus mm. seuraavilta aloilta: terveydenhoito, palvelu, vakuutus, pankki, rahoitus, laki, liikenne, kuljetus, energia, ympäristö, rakennus, teollisuus, teknologia, tietoliikenne, kauppa ja kulutustavara ja erilaiset organisaatiot ja valtionhallinto.

Kielikoulutus yrityksille aina joustavalla toteutuksella

Asiakkainamme on suuria kansainvälisiä yrityksiä, julkishallinnon organisaatiota sekä pienyrityksiä; kaikille tarjoamme täyden palvelun kielikoulutusta. Optimin yhteyshenkilö huolehtii kurssijärjestelyistä ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Käytössänne on sähköinen kurssiportaali, jonka kautta voitte seurata kurssien etenemistä ja näette osallistujien antamat palautteet kursseista. Opiskelijat saavat henkilökohtaiset tunnukset kielikoulutusportaaliin.

Kielikoulutus yrityksille voidaan toteuttaa tehokkaana intensiivivalmennuksena esim. 2-4 x 2-3 h tai pidempikestoisena viikko-opetuksena esim. 10-15 x 90 min. Opiskella voi ryhmässä, parin kanssa tai yksityisopiskelijana.

Kielikurssien aikataulut ja pituudet sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutukset järjestetään joko asiakasyrityksen omissa tiloissa tai etäyhteydellä esim. Teamsilla tai Zoomilla. Meillä on laaja n. 100 kielikouluttajan verkosto, ja järjestämme kielikoulutuksia yrityksille ympäri Suomen.

Tuloksellista kielikoulutusta yrityksen tarpeisiin

Olipa tavoitteenanne yrityksen työntekijöiden valmentaminen kansainvälisiä neuvottelutilanteita varten, sujuva asiakaspalvelu ruotsiksi, suomen alkeiskurssi tai johdon yksityisopetus, me räätälöimme kurssikokonaisuudet sopiviksi erilaisiin työelämän tarpeisiin.

Organisaation tai yrityksen kielikoulutus suunnitellaan sekä yrityksen että osallistujien yksilöllisiä tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla palveleviksi. Millaisissa tilanteissa teillä tarvitaan kielitaitoa? Kerromme mielellämme kurssivaihtoehdoista!

Esimerkkejä täsmätarpeista, joita varten kielikoulutuksiamme on järjestetty:

 • Remote International Meetings
 • Powerful presentations
 • Negotiation Skills
 • Effective Telemeetings
 • E-mails in English
 • Confidence Across Cultures
 • Customer Service
 • Technical Writing
 • Grammar Brush Up
 • Kundservice på svenska
 • Presentationer på svenska
 • Förhandlingsteknik
 • Telefonsvenska

Sähköinen kurssiportaali opiskelijoille ja HR:lle

Kaikki kielikurssille osallistuvat saavat käyttöönsä henkilökohtaiset tunnukset sähköiseen Optimi Backstage -opiskelijaportaaliimme. Kielikurssin materiaalit ja eteneminen päivittyvät sinne reaaliajassa. Toimitamme portaalin tunnukset työnantajalle. Näin kurssin tilaaja voi halutessaan seurata osallistujien etenemistä sekä palautetta, jota osallistujat meille kurssista jättävät. Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta Optimi Backstage -koulutusjärjestelmästämme.

Järjestämme kielikoulutuksia yrityksille ympäri Suomen ja meillä on erittäin laaja kielivalikoima; tarjolla on yleisimmät kielet aina arabiasta urduun.

Kerromme mielellämme yrityksille suunnatuista kielikoulutuksista lisää joko puhelimitse  040 350 6740, 040 7441 797 tai sähköpostitse optimi@optimitraining.fi

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä