Meiltä saat täyden palvelun englannin yksityisopetusta
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Englannin yksityisopetus joustavasti tarpeidesi mukaan

Millaisissa tilanteissa sinä tarvitset englannin kieltä? Onko kielitaitosi ruosteessa tai jännitätkö asioiden hoitamista vieraalla kielellä? Meiltä englannin yksityisopetus juuri toiveidesi mukaan.

Edellytetäänkö töissäsi sujuvaa kielitaitoa, mutta tuntuu, että taitosi eivät riitä? Valmistaudutko tärkeään kokoukseen tai presentaatioon, ja haluat olla vakuuttava? Haluatko harjoitella työhaastattelua englanniksi tai viimeistellä CV:si? Tarvitsetko rohkeutta kommunikoida englanniksi erilaisissa tilanteissa?

Meiltä saat täyden palvelun englannin yksityisopetusta työelämän kielitaitotarpeisiin. Kartoitetaan ensin yhdessä tarpeesi ja toiveesi ja mietitään, millainen toteutus olisi sinulle paras. Jos tarvitset opetusta jostain muusta kielestä, meillä on erittäin kattava kielivalikoima.

Suunnitellaan juuri sinulle sopiva englannin yksityisopetus

Kun olemme kartoittaneet tarpeesi ja kielitaitotasosi, suunnittelemme englannin yksityisopetuksen toiveidesi mukaan siten, että saavutat tavoitteesi. Toteutus voi olla joko lyhyt, intensiivinen, muutaman kerran sparraus tai pitempikestoinen valmennus.

Esimerkkejä toteutuksista

Varmuutta ja vakuuttavuutta
esim. 3 x 2,5 h (esim. valmistautuminen työhaastatteluun, esityksen harjoittelu ja sisällön viilaus)

Joustava Teams-valmennus
esim. 10 x 1 h (yhteys kouluttajaan mukavasti kotoa käsin tai esim. työmatkalta)

Englannin kielen alkeet (Teamsilla)
esim. 10 x 1h alkeiden tehokas kertaus, itseopiskelua ja rohkaisua puhumiseen

Kielitaidon aktivointi
esim. 10 x 1,5 h (kielitaidon aktivointi ja täsmäoppia omaan tarpeeseen)

Kielitaito uudelle tasolle
esim. 20 x 1,5 h (kielitaito tarvittavalle tasolle)
Kurssin toteutus, kesto ja aikataulu suunnitellaan toiveidesi mukaan!

Pätevät ja mukavat englannin kielikouluttajat

Tiedämme, että ihmiset ovat erilaisia oppijoita – toinen haluaa edetä rauhallisesti ja systemaattisesti ja tarvittaessa kysyä tarkennusta suomeksi, kun toiselle on tärkeää, että kouluttaja haastaa, kuten tosielämän työtilanteissa. Kaikki kouluttajamme ovat päteviä ja kokeneita ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus työelämän kielikouluttajina aikuisopiskelijoille.

Englannin yksityisopetus räätälöidään sinulle sopivaksi. Suosittelemme sinulle kouluttajaa, joka sopii tyyliltään sinulle ja jolla on sinun tarpeisiisi sopivaa kokemusta. Meillä on noin sadan kielikouluttajan verkosto ympäri Suomen.

”Olisipa kielikoulutus aina ollut tällaista!”

Tapaamisissa sinä olet pääosassa ja saat yksilöllistä harjoitusta ja valmennusta. Valmennuksessa keskitytään sinun tarpeisiisi ja kehittämiskohteisiisi. Opetus rakennetaan siten, että harjoittelet juuri sinulle olennaisia asioita, ja sanasto ja fraasit ovat omalta alaltasi. Kurssimateriaali räätälöidään sinulle, ja voit tuoda myös omaa materiaaliasi käsiteltäväksi kurssilla. Saat henkilökohtaiset tunnukset sähköiseen opiskelijaportaaliin, johon tallennetaan sähköistä materiaalia.

Kouluttaja kannustaa ja antaa palautetta sekä ohjaa itseopiskeluun ja kielitaidon ylläpitoon. Itseopiskelun ja kotitehtävien määrä sovitaan sen mukaan, mitkä ovat omat tavoitteesi ja mahdollisuutesi täydentää oppimista varsinaisen kurssin ulkopuolella. Opiskelu on tehokasta ja tuloksellista, mutta myös hauskaa ja rentoa.

Koulutuksiemme tavoitteena on aina motivoida osallistujat innostuneiksi kielen käyttäjiksi, joiden motivaatio kehittää omaa kielitaitoaan jatkuu koulutuksen päättymisen jälkeen.

Siksi saammekin usein palautetta opiskelijoiltamme: ”olisipa kielikoulutus aina ollut tällaista!”

Valmennuksella on tyytyväisyystakuu

Meille on tärkeintä, että olet tyytyväinen valmennukseemme. Optimin oma yhteyshenkilösi huolehtii kurssijärjestelyistäsi ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Meillä on lukuisia tyytyväisiä yksityisopiskelijoita, joille olemme räätälöineet englannin yksityisopetusta täsmätarpeisiin.

” Valmennus oli juuri omiin tarpeisiini räätälöity, kuten sovimmekin! Olin hyvin tyytyväinen kouluttajan taustaan johtamiseen liittyen. Tämä mahdollisti ammattisanaston tarkastamisen presentaatiooni. Antoisinta olivat oma nopea kehittyminen ? ja hyvät keskustelut minulle tarkoituksenmukaisten teemojen ja sanaston ympärillä. Kouluttajan kannustava ote oli tärkeässä roolissa oman itseluottamuksen kasvattamisessa. Itselleni oli hyvä, että tapaamiset olivat pidempiä (2-3h) ja tapaamisväli lyhyt. Intensiteetti mahdollisti kielellisen ylläpidon paremmin kuin esim. 1h/vko pidemmän ajan jakson kuluessa. Mielelläni suosittelen Optimia ja kouluttajaanne.”

Ria

Kurssin jälkeen käytät englannin kieltä rohkeammin ja olet varmempi kommunikoimaan englanniksi.

Opetus myös nopealla aikataululla

Tiedämme, että tarve kielitaidon kehittämiseen saattaa toisinaan tulla pikaisesti. Englannin yksityisopetus järjestyykin halutessasi myös nopealla aikataululla. Aikataulu suunnitellaan toiveidesi mukaan. Täsmäkoulutus voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi silloin kun uskallus käyttää vierasta kieltä aiheuttaa haasteita uralla tai valmistelet tärkeää presentaatiota ja haluat siihen harjoitusta ja ammattilaisen kommentit.

Kurssillamme saat uudenlaista varmuutta vieraalla kielellä kommunikoimiseen – rohkeutta puhua englantia erilaisissa tilanteissa tai hiottua tekstit tai presentaatiot vakuuttaviksi ja tyyliltään sopiviksi. Olet tervetullut tapaamisiin joko Optimin viihtyisiin koulutustiloihin Ullanlinnaan tai tapaamiset voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai muussa sovitussa paikassa.

Onko englannin tai muun kielen yksityisopetus sinulle ajankohtaista?

Kielivalikoimaamme kuuluvat yleisimmät kielet englanti, ruotsi, ranska, saksa ja venäjä, mutta myös eksoottisia kieliä arabiasta urduun.

Aloitetaan juuri sinulle sopivan kurssin suunnittelu joko puhelimitse 040 350 67 40, 040 7441 797 tai sähköpostitse optimi@optimitraining.fi

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä