Suunnittelemme ruotsin yksityisopetuksen toiveidesi mukaisesti
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ruotsin yksityisopetus – aikataulusi ja toiveidesi mukaan

Haluatko virkistää kielitaitoasi tai vaativatko nykyiset tai uudet työtehtäväsi ruotsin kieltä? Suunnittelemme räätälöidyn yksityisvalmennuksen toiveidesi mukaan.

Onko aiemmista opinnoistasi jo jonkin aikaa, ja olet huomannut, että kielitaitosi kaipaisi herättelyä? Työsi mahdollisesti edellyttää sujuvaa kielitaitoa, mutta koet, että taitosi eivät riitä? Vai haetko uusiin tehtäviin ja ruotsin kielitaito on tullut ajankohtaiseksi? Tarvitsetko itsevarmuutta kommunikoida ruotsiksi erilaisissa tilanteissa ja haluat olla vakuuttava?

Meiltä saat ruotsin yksityisopetusta sovitettuna juuri sinun kielitaitotarpeisiisi. On toiveenasi sitten valmentautuminen tärkeään tilaisuuteen tai matkailuruotsin treenaaminen, me kartoitamme tarpeesi ja toiveesi ja suunnittelemme parhaan toteutuksen sinulle.

Suunnitellaan sinulle sopiva ruotsin yksityisopetus

Kun tarpeesi ja kielitaitotasosi on kartoitettu, suunnittelemme ruotsin yksityisopetuksen toiveidesi mukaisesti. Tärkeintä meille on, että saavutat tavoitteesi. Toteutus voi olla joko lyhyt ja intensiivinen muutaman kerran täsmävalmennus tiettyä tilaisuutta varten tai pidempikestoinen valmennus.

Esimerkkejä toteutuksista

Varmuutta ja vakuuttavuutta
esim. 3 x 2,5 h (esim. valmistautuminen työhaastatteluun, esityksen harjoittelu ja sisällön viilaus)

Joustava etävalmennus (Teamsilla tai Zoomilla)
esim. 10 x 1 h (yhteys kouluttajaan esim. kotoa tai työmatkalta)

Ruotsin kielen alkeet (Teamsilla)
esim. 10 x 1 h alkeiden tehokas kertaus, itseopiskelua ja rohkaisua puhumiseen

Kielitaidon aktivointi
esim. 10 x 1,5 h (kielitaidon aktivointi ja täsmäoppia omaan tarpeeseen)

Kielitaito uudelle tasolle
esim. 20 x 1,5 h (kielitaito tarvittavalle tasolle)

Kurssin toteutus, kesto ja aikataulu suunnitellaan tarpeidesi mukaan!

Pätevät ja mukavat ruotsin kielikouluttajat

Olemme erilaisia kielen oppijoina – yhdelle on tärkeää systemaattinen ja rauhallinen eteneminen ja mahdollisuus kysyä tarkennusta suomeksi tarvittaessa. Toinen toivoo, että kouluttaja haastaa ja aktivoi käyttämään kieltä tosielämän työtilanteissa. Kaikki kouluttajamme ovat päteviä ja kokeneita kielikoulutuksen ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus aikuisopiskelijoista ja työelämän kielikoulutustarpeista.

Kouluttajamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kerro meille tarpeesi ja toiveesi, niin valitsemme sinulle sopivan ruotsin kouluttajan laajasta kielikouluttajaverkostostamme. Meillä on noin sadan kielikouluttajan verkosto ympäri Suomen.

”Olisipa kielikoulutus aina ollut tällaista!”

Tulet saamaan runsaasti yksilöllistä harjoitusta ja valmennusta – sinä olet tapaamisten pääosassa. Ruotsin yksityisopetus laaditaan siten, että opetuksen teemat, sanasto ja fraseologia ovat relevantteja oman työsi kannalta. Tapaamisissa opettaja aktivoi, kannustaa ja antaa rakentavaa palautetta, joka auttaa sinua kehittymään ruotsin kielessä. Kurssimateriaali suunnitellaan sinulle ja voit tuoda halutessasi omaa materiaaliasi käsiteltäväksi kurssilla. Saat tunnukset sähköiseen kurssiportaaliin, johon tallennetaan sähköistä materiaalia.

Kouluttaja tukee oppimistasi myös kurssin ulkopuolella – saat vinkkejä itseopiskeluun ja kielitaidon ylläpitoon. Itseopiskelun ja kotitehtävien määrän päätät itse sen mukaan mitkä ovat tavoitteesi ja mahdollisuutesi täydentää oppimista omalla ajallasi. Opiskelu yksityisopettajan kanssa on tuloksellista ja tehokasta, mutta myös rentoa ja mukavaa.

Tavoitteenamme on, että tulet käyttämään kieltä rohkeammin, ja että saisit hyvän pohjan kehittää kielitaitoasi koulutuksen päätyttyä. Opiskelijamme toteavatkin usein, että: ”olisipa kielikoulutus aina ollut tällaista!”

Annamme tyytyväisyystakuun

Meille on tärkeintä, että olet tyytyväinen valmennukseemme. Voit kurssin aikana olla milloin vain yhteydessä Optimin omaan yhteyshenkilöösi kurssiin liittyvissä kysymyksissä. Hän huolehtii kurssijärjestelyistäsi ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Meillä on lukuisia tyytyväisiä yksityisopiskelijoita, joille olemme räätälöineet ruotsin yksityisopetusta täsmätarpeisiin.

Kurssin jälkeen käytät ruotsin kieltä rohkeammin ja olet varmempi kommunikoimaan ruotsiksi.

Voit aloittaa myös nopealla aikataululla

Toisinaan tarve kielitaidon kehittämiseen voi tulla yllättäen. Järjestämmekin ruotsin yksityisopetuksen halutessasi myös nopealla aikataululla. Aikataulu ja aloitus suunnitellaan toiveidesi mukaan.

Saat aivan uudenlaista varmuutta ruotsin kielellä kommunikoimiseen – varmuutta puhua ruotsia erilaisissa tilanteissa tai taitoa hioa tekstit työelämän vaatimuksiin sopiviksi. Optimin viihtyisät koulutustilat Ullanlinnassa ovat käytössäsi tai tapaamiset voidaan järjestää halutessasi myös omissa tiloissasi tai sopia esim. kaffe och bulle -hetken muuhun sovittuun paikkaan.

Onko ruotsin tai muun kielen yksityisopetus sinulle ajankohtaista?

Kielivalikoimaamme kuuluvat yleisimmät kielet englanti, ruotsi, ranska, saksa ja venäjä, mutta myös eksoottisia kieliä arabiasta urduun ja hepreasta swahiliin.

Suunnitellaan sinulle sopiva kurssin joko puhelimitse 040 350 67 40, 040 7441 797 tai sähköpostitse optimi@optimitraining.fi

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä